Uniek en luxe wonen in Amsterdam

De Groningen schittert binnenkort in de dynamiek van Stadswerf Oostenburg waar komende jaren een eiland in het Centrum van de stad zal ontstaan. Dankzij de unieke ligging, de in het oog springende architectuur en het gebruik van veel glas, woont u in een van de sculpturale parels op Oostenburg. Stadswerf Oostenburg is een van de drie oostelijke eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt Oostenburg omgetoverd tot een nieuwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks, verrassende horeca, professionele gyms en kleine commerciële zaakjes. Een bloeiend gebied waar u op topniveau woont, werkt en leeft.  

Alle huurwoningen in De Groningen zijn perfect afgewerkt met grote balkons, prachtige en luxe keukens, een toegankelijke fietsenstalling, smart electronics, hoogwaardig sanitair en de mogelijkheid tot een eigen parkeerplek onder het gebouw. Een extra ruimtelijk gevoel krijgt u door de verdiepingshoge glazen puien. Daarbij is De Groningen energieneutraal door zonnepanelen op het dak, een modern warmte terugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. De eigentijdse huurwoningen liggen direct aan het water, aan de levendige Oostenburgermiddenstraat. In een robuust appartementsgebouw van stoer beton, met veel lichtinval en alle comfort door het luxe afwerkingsniveau. Op uw eigen balkon geniet u van de rust, het water, de stad en de buitengewone sfeer. 

In De Groningen worden 16 huurappartementen in twee verschillende afmetingen gerealiseerd, er is keuze uit 4 woningtypen met oppervlaktes van 62 m² tot 82 m². Alle woningen in De Groningen hebben twee slaapkamers en een grote buitenruimte over de volle breedte van het gebouw. De huurprijzen variëren van circa €2.250,- tot €3.250,- per maand exclusief servicekosten. Geïnteresseerd? Schrijf je dan snel in!