Projecten

De Groningen

Verbijsterende architectuur aan het water! De Groningen is niet zomaar een gebouw. Het is het enige nieuwe woongebouw op Oostenburg dat helemaal los staat. Solitair, als hoeksteen van het nieuwbouwproject. Een exceptioneel gebouw dat u als eerste ziet als u via de fietsbrug van de oude Amsterdamse stad Oostenburg op rijdt. Een robuust appartementsgebouw van stoer beton, met veel lichtinval en alle comfort door het luxe afwerkingsniveau. Het blok Groningen bestaat uit 18 hoogwaardig afgewerkte appartementen, variërend in formaat tussen 63 m2 en 82 m2. Uniek zijn de twee penthouses op de bovenste woonlaag, beide met een woonoppervlak van maar liefst 146 m2. Het bijzondere dak in combinatie met de hoge plafonds zorgen voor mooi natuurlijk lichtinval. Op de begane grond is een commerciële ruimte gesitueerd ter grootte van 300 m2, bedoeld voor horeca.

De Pauwel

Stoer, avontuurlijk & charmant. De schaal is klein, dus de mogelijkheden zijn groots! In het hart van Oostenburg realiseren we de Pauwel. Dit gebouw bestaat uit drie appartementen, waarvan twee appartementen van 78 m2 en een penthouse van 149 m2. De woningen hebben een ruime woonkamer met een open keuken, twee royale slaapkamers en een badkamer met luxe sanitair. Het penthouse heeft daarnaast twee buitenruimtes, en een luxueus dakterras.

De Susanna

Eenheid in verscheidenheid! Er worden 57 compacte stadswoningen gerealiseerd in De Susanna. Elk daarvan heeft veel lichtinval en een weids uitzicht over de Oostenburgervaart vanaf balkon of daktuin. De architecten hebben een speelse afwisseling in breedte en hoogte aangebracht, zodat De Susanna een gebouw van nu is dat perfect aansluit bij het historische straatbeeld van Amsterdam. Daarnaast is De Susanna niet alleen een aantrekkelijk gebouw voor het oog, maar ook vriendelijk voor de omgeving dankzij de hoge mate van duurzaamheid.